Spectacole cu baloane de sapun

BUBBLE ADVENTURE (O AVENTURA CU BALONASE)

DSCF8276-small
Spectacolul “Bubble Adventure” va conduce publicul intr-o calatorie magica prin universul baloanelor de sapun unde acestea prind viata prin atingerea magica a maestrilor Suzi si Dodo. Veti vedea baloane mici, baloane mari, balonase minuscule, baloane uriase, balonase într-un balon, baloane de sapun umplute cu “fantome”, balonase – farfurii zburatoare, balonase – omida si chiar si un balon de sapun PATRAT. Publicul va avea ocazia sa interactioneze cu balonasele buclucase si unii copii vor calatori in interiorul baloanelor de sapun gigantice, iar altii vor degusta unele balonase apetisante.
(Recomandat pentru copii de la 2 la 10 ani)

 

IN SEARCH OF BUBBLE PEARL (ÎN CAUTAREA COMORII CU BALOANE)

piratesDe-a lungul acestui spectacol, piratii Dodo si Suzi vor explora marile baloanelor de sapun si le vor arata copiilor feluri înteresante si distractive de a face balonase, folosindu-se de frânghii, bete si de propriile mâini. Împreuna cu copiii, piratii vor crea un dispozitiv cu care sa faca baloane de sapun uriase, sa se lupte cu baloanele “monstru” si sa faca alte lucruri care sa îi ajute sa descopere Balonul numit Perla care este ascuns in comoara cu baloane.
(Recomandat pentru copii de la 8 la 11 ani)

 

BUBBLE SYMPHONY (SIMFONIA BALOANELOR DE SAPUN)

smokebubbleEste timpul sa va relaxati; baloanele de sapun va vor încânta privirile. Veti vedea un spectacol romantic si elegant în care baloanele de sapun se misca gratios si danseaza pe acorduri muzicale variate, schimbându-si forma si nuantele. Coregrafia acestui dans al balonaselor se deruleaza pe un fond muzical instrumental de o frumusete aparte si este recomandat sa se desfasoare pe o scena. La finalul spectacolului câtiva dintre spectatori vor fi invitati pe scena pentru a fi introdusi intr-un balon de sapun gigantic. Simfonia baloanelor de sapun este un spectacol recomandat pentru evenimente organizate de companii, pentru nunti, botezuri si alte petreceri la care majoritatea invitatilor sunt adulti.

 

Durata spectacolelor cu baloane de sapun este de 30-45 de minute.

Spectacolele se pot desfasora in limba romana, engleza sau rusa.

Tinând cont de marimea balonaselor de sapun, se recomanda desfasurarea spectacolelor în spatii închise de la gradinite, cluburi, locuri de joaca sau resedinte particulare. Echipamentul nostru include copertine pentru a evita umezirea spatiului. Avem nevoie de 10 de minute pentru instalarea echipamentului si de alte 10 de minute dupa finalul spectacolului.